Елате с нас

Зная един кът от моята родина, където всичко е като песен, и моето знание ме изпълва с гордост - моят край е най-хубавият на земята. В него деца прохождат, слепци проглеждат за хубост, смълчани от възторг, и чужденците се прехласват от видяно и разказано и завистници се спотайват смутено. 

 

 

 
       с. Стоките ви приветства с "Добре дошли"
Месност "Лъгът"

Държавно дивечовъдно стопанство “Росица” - с. Лъгът - Севлиевско.Намира се на 30 км от Севлиево и на 6км. от с. Стоките във високия балкан. Многогодишен опит в ловния туризъм. Ловен дом с възможност за настаняване на 8 ловци. Предлага отстрел на елитни трофеи от кафява мечка, благороден елен, сърна и глиган. Конна база с елитни породи коне. Посещава се от наши и чужди любители на ловния спорт. Тук са отстреляни редица ловни трофеи носители на престижни награди с множество точки.

 

Вила Росица:

адрес: 5462 с. Стоките

м.Лъгът

тел:067305/ 335

Дейност: Почивна база за отдих и туризъм

 

 

 

За вас

Вие, които сте вече наши гости, и вие които тепърва ще дойдете тук при нас в планината, можете да избирате на какво да се насладите, как да се забавлявате, от къде да се нахраните, какво да видите - исторически обекти, музеи, природни забележителности, старинни обичаи, традиционни празници и още и още...

 

Чуй тишината

 

Тук ще ви се отдаде неповторимата възможност да чуете тишината. Вашето утро може да бъде смутено единствено от ромона на планински ручей или от песента на птиците, а ако усетите че някой ви докосва нежно, не се плашете - това е планинският въздух който ви обгражда навсякъде.

 

 

Притча

Стопи се мартенския сняг и селската речица, до вчера заледена, облива с пяна своя бряг, от топъл вятър съживена.
От ранно утро още грей високо птичката се рей разпаленото слънце на модър свод небесен, и пролетта здрависва с песен. Навсякъде живот и шум. Нивята се пробуждат за своите юнаци: препълнени с утъпкан друм от работливите селяци...

П. Яворов

 

 

Очакваме ви !